forex trading logo

Címlap Könyvtár
Könyvtár PDF Nyomtatás E-mail

 

   A Vörösmarty iskola új könyvtárát 2008 decemberében vehettük át. A szépen kialakított, 60 négyzetméteres iskolai könyvtár közel 10 000 kötetes állománya a 6-20 éves korú diákok igényeihez igazodik. Az olvasóterem alkalmas osztályok fogadására, filmvetítésre, délutáni foglalkozások tartására. A kutatószobában audio-, video- és számítógépes munkaasztalok állnak a diákok és a tanárok rendelkezésére.
   A könyvtár szolgáltatásait az iskola minden tanulója és dolgozója ingyenesen igénybe veheti. A könyvtár lehetőséget biztosít helyben használatra és kölcsönzésre is. A kézikönyvtár kötetei, a helytörténeti és iskolatörténeti állomány, valamint az audiovizuális dokumentumok csak helyben használhatók.
   A könyvtárban - szűkösen ugyan, de - lehetőség van könyvtárhasználati órák és szakórák tartására. Délutánonként a kisebbeket mesesarok várja. Rendszeresen tartunk kézműves foglalkozásokat, filmvetítéseket, meseolvasást. Évente néhány alkalommal könyv csere-berét hirdetünk, ilyenkor gazdára lelnek a kallódó könyvek.
   Az elmúlt tanévben első alkalommal hirdetettük meg az iskolai vers- és prózaíró pályázatot, amely nagyon népszerű lett a gyerekek körében, és kellemes meglepetéseket tartogatott nekünk, tanároknak!

 

alt
Könyv csere-bere a Vörösmarty-napon

 

Kapcsolat:

Könyvtárostanár: Ábrahám Erika

Telefon: 291-52-12/315 mellék

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

 

 

Ökoiskola cím

okoiskola-logo

Filmajánló
2015 Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Gimnázium